Valorificati urmarirea privirii (Eye Tracking)

Publicat pe 12/08/2024

28 august, 8 AM PT | 11 AM ET | 3 PM GMT

BIOPAC si Tobii sunt incantati sa colaboreze pentru a oferi instrumente de cercetare de ultima generatie care promoveaza descoperirea stiintifica.

 

In cadrul acestui training, vom dezvalui modalitatile prin care urmarirea privirii poate imbunatati cercetarea fiziologica cu ajutorul software-ului si hardware-ului complet integrat de la BIOPAC. Tobii va prezenta o gama completa de dispozitive de urmarire a privirii bazate pe ecran, aprofundand cazurile practice de utilizare si impartasind cele mai bune practici pentru valorificarea acestor dispozitive sofisticate.

 

Aflati cum sa configurati un experiment multimodal cu software-ul AcqKnowledge, integrand date fiziologice, urmarirea precisa a privirii si prezentarea dinamica a stimulilor. Descoperiti cum aceasta combinatie poate oferi o intelegere mai profunda a comportamentului participantilor in timpul experimentului.

 

Fie ca sunteti nou in domeniu, sau doriti sa va rafinati metodologia, aceasta sesiune este conceputa pentru a va oferi cunostinte valoroase care va vor propulsa cercetarea mai departe. Nu ratati ocazia de a vedea cum fuzionarea mai multor masuratori fiziologice va poate imbogati cunostintele si va poate imbunatati rezultatele cercetarii.

 

Ce veti invata:

 

  • Perspective asupra dispozitivelor Tobii de urmarire a privirii bazate pe ecran si aplicarea lor in diverse domenii de cercetare
  • Orientari pas cu pas privind configurarea experimentelor multimodale utilizand software-ul AcqKnowledge
  • Strategii de imbunatatire a cercetarii cu ajutorul datelor fiziologice combinate cu analiza urmaririi privirii

 

Pentru inscriere click aici